Pressmeddelande SD Karlskrona 2018-02-01 | Sverigedemokraterna i Karlskrona

Pressmeddelande SD Karlskrona 2018-02-01

Karlskrona 2018-02-01

PRESSMEDDELANDE

Christopher Larsson får fortsatt förtroende och toppar Sverigedemokraterna Karlskronas lista till valet 2018.
– Jag ser det som en ynnest att få leda partiet genom valrörelsen samt efter valet då vi på allvar ska göra verkstad av våra idéer, säger han.  
– De viktigaste frågorna för mig i kommunen är att få en fungerande skola, en äldreomsorg där både personal och äldre trivs samt att fortsätta expansionen av staden och bygga bostäder som folk har råd att bo i. – Arbetsmarknadspolitiken ligger mig också varmt om hjärtat och måste prioriteras. ”Alla människor behöver en plats att gå till varje dag, där de är saknade om de inte kommer” – denna mening har jag själv myntat, säger Christopher Larsson. Den går ut på att alla ska arbeta efter sin förmåga, vi ska inte ha personer som går hemma och ”sparkar kottar” och lever på bidrag. Det måste löna sig att arbeta.
På frågan om Christopher Larsson är nöjd med listan säger han – Jag är mycket nöjd med den mix av kvinnor, män, äldre och yngre samt den varierade erfarenhet som finns bland kandidaterna. Detta är ett starkt lag som är väl förberedda att axla rodret och styra Karlskrona efter valet om vi får väljarnas förtroende.

Toppnamnen på listan:

1.Christopher Larsson
2.Lotta Antman
3.Göran Eklund
4.Åsa Larsson
5.Ronnie Nilsson
6.Camilla Karlman
7.Christer Leksell
8.Margaretha Jonasson
9.Robert Andersson
10.Patrik Hult
11.Pernilla Cederholm
12.Ola Ulvås
13.Susanne Cederholm
14.Tove Håkansson
15.Paul Cederholm


Sverigedemokraterna Karlskrona