Christopher Larsson återvald som ordförande för SD Karlskrona | Sverigedemokraterna i Karlskrona

Christopher Larsson återvald som ordförande för SD Karlskrona


Nedan finner ni ett utdrag ur talet som Christopher höll efter att han blivit omvald till Ordförande samt som förstanamn till listan för kommunfullmäktige.

Kära medlemmar, vänner. Ännu ett år har gått och vi har nu inträtt i valåret 2018, det kanske viktigaste året i våra liv. Efter årtionden av sjuklöverpolitikers vanskötsel av konungariket Sverige har vi Sverigedemokrater kommit fram till vad som kan vara ett ödesval för Sverige. Vi kan inte stillasittande se på hur sjuklövern i olika oheliga allianser och konstellationer fortsätter att fördärva Sverige, vårt fosterland till oigenkännlighet. Skatt på skatt på skatt samtidigt som sjukvården försämras, skolorna försämras, äldrevården försämras och försvaret är en spillra av fornstora dagar.

Vi har idag 46 godkända kandidater till de runt 70 uppdrag som vi behöver tillsätta efter valet, en del av dem är sådana som egentligen inte vill vara med men känner att de måste eller rent av har uttalat –Är det upp till mig ska det inte finnas några tomma stolar. Faktum är att SD Karlskrona behöver fler personer som driver eller har drivit företag, folk som studerat på universitet eller högskola, folk som är intresserade av konst eller dans för vi behöver utveckla vår grupp med mer intressen och kompetenser. Känner du någon person som har fått nog och skulle vilja engagera sig så skicka dem till mig så ska jag välkomna dem in i gemenskapen.

Jag vill på detta sätt tacka för att ni valt mig att stå överst på listan och bli vår kandidat till kommunalråd och för att ni valt mig att leda styrelsen under detta viktiga valår. Jag vet att den nya styrelsen är redo att suga i ännu hårdare för att SD Karlskrona och SD Sverige ska ta ännu mer mark och slutligen segrande ta kontrollen över staden och landet för att återuppbygga den spillra av vårt fosterland som återstår av årtionden av vanskötsel av liberala globalister.

Men jag behöver er hjälp, jag kan inte göra detta på egen hand. Jag vet att flera är lite ledsna och besvikna för att ni inte fått de platser ni förväntat er. Jag har själv varit där, jag har själv upplevt detta och det är inte roligt. Den resan jag blev skickad på gav mig en bra dos ödmjukhet och välbehövlig paus från uppbyggnaden av Sveriges bästa kommunförening( kom ni ihåg detta jag nämnde om ödmjukhet). Vad jag vill säga med detta? Är att vi tillsammans måste jobba tillsammans och har ni inte blivit sedda så är det bara att bita ihop och jobba mer och kanske annorlunda. En sak är säkert och det är att om ni gör samma sak likadant alla gånger så kommer ni att få liknande resultat, vill ni bli bättre och uppnå ett annat resultat så måste ni göra något annorlunda.

Laget före jaget brukar vi få höra från Anders här och det är liknande som jag har med mig från mina år inom den amerikanska fotbollen, There is no I in team.  Politiken för mig är blodigt allvar, det är en kamp för allt jag tror på, för mina barn, min familj, för min by, för Karlskrona och för Sverige. Vi måste kämpa till sista blodsdroppen för landet håller på att gå under, en stad i taget… Men än är det inte förlorat, vi kan lösa detta om vi bara slår våra kloka huvud ihop och jobbar tillsammans som ett lag för förändring.

Christopher Larsson