Den sjätte juni firar vi Nationaldagen tillsammans i Sveriges bästa kommunförening!

Vi bjuder på grillat i olika form, med lite olika tillbehör och sallader, och självklart jordgubbstårta till kaffet. Alla är välkomna så ta gärna med era familjer, grannar eller andra sympatisörer. Förutom tipspromenad med fina priser så anordnar vi lite olika lekar eller spel samt möjlighet att spela minigolf. Barnen får sin egen fiskdamm att meta överraskningar ur. Richard Jomshof finns på plats för att mingla och träffa medlemmar samt för att hålla tal under tiden vi äter tårta och dricker kaffe.

Ungefärliga hålltider:
11:00 Alla anländer
11:30 Tipspromenaden inleds samt tid för lekar
13:00 Vi äter sommarmat tillsammans
13:30 Fiskdamm för barnen samt prisutdelning till vinnarna i tipspromenaden
14:00 Richard håller tal och det serveras kaffe och jordgubbstårta
15:00 Avslut och hemfärd

Plats: Information om plats skickas via mejl inom ett dygn från anmälan
Tid: 11:00
Datum: Måndagen den 6 juni
Anmälan: karlskrona@sd.se eller om ni inte har mejl till 0705-118085

Meddela oss gärna i samband med anmälan om ni har några födoämnesallergier, speciella matpreferenser eller överkänsligheter gällande mat vi behöver känna till. Sista anmälningsdag är den 3 juni, men gärna så tidigt som möjligt.

Vi ses!

/Styrelsen SD Karlskrona