SD Kvinnors ordförande och tillika riksdagsledamoten Linda Lindberg samt socialpolitisk talesperson kommer till Karlskrona den 20 mars

Hej alla fantastiska medlemmar och sympatisörer, valet har dragit igång, det märks tydligt i en ökad debattlusta hos politikerna i vårt fullmäktige vilket är roligt. För att ladda er alla ordentligt har vi bjudit in energiknippet Linda Lindeberg till vardags verksam i riksdagens socialutskott. Linda är även ordförande för vårt stolta kvinnoförbund. Det kommer garanterat bli en intressant eftermiddag.

SD Karlskrona bjuder på enklare förtäring samt kaffe och kaka i pausen. Vi ställer fram stolar och bord innan ni kommer så för att förenkla för oss vi ber er ödmjukast att skicka en anmälan till karlskrona@sd.se eller via telefon (om ni inte har mejl) 0455-305095.

Datum: 20 mars
Tid: 13:00-cirka 15:30
Plats: Fås vid anmälan

Varmt välkomna!

/Styrelsen

Ps. Vi har även bjudit in Ludvig Aspling migrationspolitisk talesperson den 10e april kl 13:00, mer info om detta kommer men lägg in detta i era kalendrar.

Äntligen drar medlemscaféerna igång igen! Det gör vi parallellt med all annan verksamhet, datumen som vi är i lokalen är 7 mars, 4e april, 2 maj. Vi kör samma dagar som innan dvs måndagar som ni ser och vi öppnar med fika och mingel 16-18. 18:00 kör vi lite olika föreläsningar såsom ”politiken i Karlskrona” ”översiktsplanen 2030” dvs vad händer i Karlskrona sen har vi även planerat en debattkväll där publiken får se våra politiker träna debatteknik med publik. Vi håller på till omkring 19:30 som längst.