#10 Patrik Hult | Sverigedemokraterna i Karlskrona

#10 Patrik Hult

#10 Patrik Hult, 46år, butiksanställd

Patrik Hult är mitt namn och jag engagerade mig i Sverigedemokraterna för att jag vill göra skillnad. Jag vill hjälpa de människor som vill hjälpa mina barn att få en bättre framtid i skolan. Värna de människor som vårdar de äldre människor som byggt upp detta land Stärka det civila samhället genom att sjukvård, polis, skolor mm får de resurser som behövs.

Något jag brinner starkt för är att motarbeta Islamismen och dess utbredning ända in i kaklet. Jag är konservativ sen födseln, jag vill förändras men vill göra det långsamt och med eftertanke. För att nämna ett exempel, så gifte jag mig innan vi skaffade barn.
Jag prioriterar familjen först sedan samhället, vänner, grannar och sedan nationen -fosterlandet Sverige.

Mina största intressen är historia och fordon av olika slag självklart då fordonshistoria i synnerhet. Jag äter helst husmanskost. Min fru och jag har två barn födda – 06 och – 08, vi är gifta sen 15 år i år och vi har varit ihop i cirka 23år. På semestern är det camping med husbil som gäller, jag åker land och rike runt med min Ford.

Lite onödigt vetande:
– Jag har inget pass, senaste passet gick ut när jag var 17 år. Stockholm har jag inte besökt sen – 92, så jag är lite speciell! Det roligaste jag vet är att vara tillsammans med familjen i husbilen eller så cyklar jag. Jag har asperger diagnos men det är Inget hinder för något, eftersom jag inte sitter i den bubblan, min envishet kan vara fördel många gånger. Jag viker mig aldrig för det jag tror på